2015. február 28., szombat

Éjfény: hamarosan üvöltenek

Az Éjfény énekes/gitárosa, Árpi az alábbi információt juttatta el a Carbonnak zenekaráról:




"Májusban érkezik az Éjfény új csapása, az ÜVÖLTŐ, de hogy addig se maradjatok árván, újfent közkinccsé tétetett a Motschar, de most angol nyelven! Már egy ideje készen van, de úgy gondoltuk, jó kis kedvcsináló lesz a következő koronghoz, hát tessék! Az is jó hír, hogy az egész lemez újra lett keverve, úgyhogy még jobban megdörren az a motscharmetal!


Rengeteg online felületen megtaláljátok a lemezt (iTunes, Spotify, Deezer és még egy kazal hasonló oldal...), de persze ne az ungárnbetyár címszavakat keressétek! Külföldi barátaink számára a kicsit könnyebben értelmezhető (és kimondható) Morrlah nevet választottuk, ezentúl ezen zászló alatt is minket találtok majd, de ne aggódjatok, még mindig mi vagyunk azok!


Egy másik, világszinten is kuriózumnak is beillő történetnek is a részesei vagyunk, a művészlelkek nagy örömére! Ha valaki esetleg Berlinben jár, néhány helyen, (a tervek szerint a közeljövőben már interaktív kiállítások keretein belül is) találkozhat a lemez dalai alapján festett képekkel, amik jótevőnk, barátunk és személyes angyalunk, Geneviéve Joly keze munkáját dicsérik, aki bizony az album összes dalát vászonra álmodta! Az ő egyébként is fantasztikus világába itt tudtok belenézni, a közös víziók kedvcsinálói pedig az Abralada menüpont alatt rejtőznek! Természetesen az új korongon is jut majd neki szerep, de addig is hadd nyújtsuk át ezt a csomagot, hogy kibírjátok a hátralévő kis időt!"

Korábban írtam a nagyszerű Motschar album magyar nyelvű verziójáról, valamint a lemezbemutató turné 2012-es koncertjéről is, de még interjút is készítettem Árpiékkal

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése