2013. november 22., péntek

Hírek

Ismét összevont hírmorzsákkal jelentkezünk, szót ejtünk a Hypocrisyről, a The Unguidedről, ismét lesz magyar résztvevő a Sear Bliss képében, és a Metallica mozifilmjének DVD-változatáról is többet megtudhattok majd.



A december 3-án este a Heaven Shall Burn előtt a Dürer kertben fellépő, End Of Disclosure című új lemezét turnéztató Hypocrisyt a turné közben otthagyta Mikael Hedlund basszusgitáros. A körút hátralévő állomásain a Clawfingerből André Skaug fogja helyettesíteni. Hedlund 21 évet töltött a bandában, ezzel a főnök Tägtgren után a legrégebbi tagnak számított.

A Sonic Syndicate és Dead By April tagokból álló The Unguided új lemeze, a debüt Hell Frostot három évvel követő Fragile Immortality 2014 januárjában, esetleg februárban jelenik meg a Napalm Records gondozásában. A borítót ismét Kuang Hong készíti.

Ha nem láttad a mozikban a Metallica új koncertfilmjét, nincs veszve semmi, hamarosan a nappaliban élvezheted az Antal Nimród által rendezett mozit! A következő év elején érkező csomag dupla DVD vagy dupla Blu-Ray formátumban szerezhető majd be, illetve digitálisan is letölthetővé teszik. A kiadó a banda saját labelje, a Blackened Records. A különleges kiadások vásárlói spéci ajándékokkal is gazdagabbak lesznek, illetve extrákat is találhatnak majd a kis fényes korongokon.

A magyar Sear Bliss december 6-án ünnepli 20. születésnapját a Club 202-ben. A náluk ilyen alkalmakkor már-már szokásos ritkaságokra, soha korábban nem hallott tételek előadására lehet számítani, valamint a régi tagok megjelenésére. A csapat Facebook-oldalán spéci múltidézésben is részük lehet a rajongóknak. Az új albumot jövőre tervezik felvenni Andrásék. Atmoszférikus és epikus anyagra lehet számítani, és természetesen a rézfúvós hangszerek már megszokott hangját sem kell majd nélkülözniük a fanatikusoknak..


További rövidhírek:

  • Nick Raskulinecz csúcsproducerrel vonul stúdióba az atlantai Mastodon, hogy elkészítsék a jövőre várható új lemezüket, melyre Brann Dailor őrült, matekos zúzdát ígér.
  • Az egy éve a Roxxyban is zúzó esztergomi Groove Art EP-t adott ki Modern szabadság címmel, mely a banda Bandcamp-oldaláról letöltető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése