2012. július 13., péntek

Nyári mozgás

BB

Ritkán jelentkezem bloghírekkel, de ha igen, tudható, hogy változás történt. És most is ez a helyzet sajnos...
Lili ugyanis kivált a Carbon Music Blog stábjából, közös megegyezés alapján. Ez már egy ideje (durván egy hónapja) megtörtént, de csak most írok róla. Nagyon sokat köszönhet neki a blog, többek közt a nevét, a kinézetét, és az első interjúkat is ő készítette az oldalra - túlzás nélkül állítható, hogy nélküle ez az egész nem tartana most itt, sőt, talán sehol. A kreativitása nekem is szárnyakat adott, amikor belépett, de az élet nem áll meg, folytatni kell a show-t, menni kell tovább előre. De egy nagyon nagy köszönettel tartozom neki, így messziről! :)

Az új stáb viszonylag hamar felállt. Adva volt a korábban a Sabaton- és Eluveitie-kritikákat is leszállító Baucsek Rajmund, aki vendégszerzőként már egy jó ideje segítette a munkánkat - ő most előlépett munkatárssá, és e státuszban mutatkozik be Pintér Niki is, akinek első munkája az új Sonata-lemez lesz.

Az ő munkáikon kívül természetesen továbbra is lesznek vendégszerzős bejegyzések, egyszerűen arról van szó, hogy velük rendszeresen találkozhattok ezentúl a Carbonon.

Szóval, nem állunk meg, ez a hétvége is elég sűrű lesz cikkek szempontjából - majd meglátjátok, miről beszélek! :)

Tapadjatok továbbra is a Carbon Music Blogra!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése